Om oss

INNVA AS er et selskap med spesialisering innen VA-teknikk og Norges distributør av Hawle produkter. INNVAs ansatte og produkter har et godt fotfeste i markedet. Vi er fleksible og kan tilpasse oss kundenes behov raskt.

Slik skal vi bli din foretrukne samarbeidspartner!

Se INNVA produktkatalog her

Kjente merkevarer av høy kvalitet

VA-Produkter skal leve i flere tiår før utskiftning, noe Hawle produktene er kjent for. INNVA leverer merkevarer med lang levetid til grossister i hele Norge. Produktene er anerkjent for sine innovative løsninger og høye kvalitet. Vi har et bredt sortiment som er tilpasset behovene til deg som skal planlegge og utføre arbeid på VA-nettet. Les mer om Hawle produktene her.

Ansatte med kompetanse innen VA

Vår visjon er å være kundens foretrukne samarbeidspartner. For å fortjene denne rollen, er kompetanse og erfaring viktige faktorer.
Vi leverer kvalitetsproduktene og kunnskapen som trengs fra prosjekteringsstadiet til produktene er montert.
Ta kontakt med oss tidlig i prosessen slik at vi sammen kan skape et best mulig resultat.

Høy servicegrad

Vår styrke er vår kompetanse og servicegrad. Vi finner løsninger som gjør hverdagen enklere for våre kunder. Vi har en egen vakttelefon som er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet.
Telefonnummeret er: 67 80 00 00
Trenger du dokumentasjon, tegninger eller rådgivning er det bare å ta kontakt med oss.

Vi finner løsninger som gjør VA-hverdagen enklere for deg!

Eiere

INNVA er eid av AxFlow AS og er dermed en del av AxFlow Norway Group. Sammen med AxFlow AS, Process Partner AS, Safe-Supply AS og VA-Prosjekt AS leverer gruppen pumper, ventiler, instrumentering, tjenester og service til energi, prosessindustri og VA-markedet i Norge.

AxFlow gruppen er en del av AxFlow International som opererer i mer enn 25 land i Europa, Oseania og Sør-Afrika. AxFlow er en av fire virksomhetsgrupper innen Axel Johnson International og en del av Axel Johnson Group, eid av Antonia Ax:son Johnson og hennes familie.

Link til AxFlow AS