Personvernerklæring

Vi i INNVA  er opptatt av å beskytte og respektere personvernet til den enkelte i henhold til EUs personvernforordning (General Data Protection Regulation, GDPR).

Personvernerklæringen handler om hvordan INNVA samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Personerklæringen beskriver formålet med innsamlingen av personopplysninger, når vi samler inn og hvordan vi bruker opplysningene. Erklæringen forklarer også hvordan vi ivaretar opplysningenes sikkerhet.

  • Kontaktinformasjon:
  • Daglig leder Hans Erik Maastad hm@innva.no
  • Behandlingsansvarlig Nina Standahl ns@innva.no

 

I hvilke sammenhenger samler vi inn personinformasjon

Vi kan samle inn personopplysninger hvis de anses å være av berettiget interesse, uten at disse går utover forretningsforbindelsens personverninteresser. Før dataene samles inn, foretar vi en vurdering for å forsikre oss om at det er etablert en gjensidig interesse mellom forretningsforbindelsen og INNVA.

  • -Forretningsforbindelser blir registrert når de handler av oss for enklere å kunne følge opp leveransen.
  • -Vi samler inn informasjon gjennom kundebesøk og arrangementer som seminarer og messer, med kundens samtykke for enkelt å kunne følge opp forretningsforbindelsenes interesser i etterkant.
  • -Vi registrerer også forretningsforbindelser når de samhandler med oss, gjennom kontakt via telefon, e-post, sosiale medier eller websidene våre. Dette for enklere å kunne gi mer tilpasset informasjon i etterkant.
  • -Samler inn informasjon fra påmelding til våre nyhetsbrev. Med kundens samtykke.

 

Hva er vårt formål med å samle inn informasjon om deg.

  • -For å ha mulighet til å overvåke og følge opp våre leveranser på en god måte.
  • -For å bistå med teknisk rådgivning eller annen informasjon som er nødvendig.
  • -For å sende ut relevant produktinformasjon om våre produkter og tjenester
  • -Utsending av nyhetsbrev for å informere forretningsforbindelser om viktig informasjon, nye produkter og produktoppdateringer. (Se eget punkt om nyhetsbrev.)
  • -Utsending av prislister og produktkataloger.
  • -Invitasjoner til kurs og seminarer.
  • -Kundetilfredshets- og produktutviklings undersøkelser.
  • -Relevant markedsføring gjennom våre informasjonskanaler.
  • -Behandling av jobbsøknader.
  • -Svare på et «skriv til oss» skjema på våre hjemmesider.
  • -Legge deg inn i databasen for utsending av nyhetsbrev.

Det er helt frivillig for den registrerte å oppgi sine personopplysninger.

Hvordan informasjon samler vi inn og hvordan behandler vi den?

INNVA AS benytter SuperOffice som kundedatabase med virksomhetens forretningsforbindelser. Databasen inneholder informasjon om navn, stilling, arbeidsplass og kontaktinformasjon som telefonnummer, adresse og e-postadresse. Databasen inneholder også informasjon om forretningsforbindelsen skal motta nyhetsbrev, prisliste eller produktkatalog. Fra websidene våre kan vi samle inn IP-adresser og aktiviteter utført på siden av de besøkende. Kandidater som søker jobb hos INNVA AS, samler vi inn relevante opplysninger som kandidaten og referanser leverer under søknadsprosessen. Denne informasjonen blir slettet ved prosessens slutt.

Kundedatabasen oppdateres kontinuerlig og kontaktinformasjon korrigeres eller slettes fortløpende. Som kunde har du rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Dersom du ønsker all informasjon slettet etter endt kundeforhold, kan du når som helst ta kontakt med oss, på post@innva.no for å få hjelp til dette.

De registrerte forretningsforbindelsene har rett til innsyn i personopplysninger registrert om seg selv og rett til å kreve at deres opplysninger korrigeres eller slettes.

Nyhetsbrev

INNVA benytter systemleverandøren MailChimp for lagring av epost-lister og utsendelse av nyhetsbrev. Det betyr at informasjon som navn, epost-adresse og bedrift, vil bli lagret i deres database. Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev og samtykker til at vi lagrer din epost-adresse, og eventuelt navn, vil vi sende deg nyhetsbrev med aktuelle nyheter relatert til vår virksomhet, kampanjer og produktinformasjon gjennomsnittlig 2 til 4 ganger i måneden.

Dersom du melder deg av vårt nyhetsbrev, vil din informasjon bli slettet fra Mailchimps database og vi vil huke av i vår kundedatabase at du ikke i fremtiden ønsker slik informasjon fra oss.  Det skal alltid være en synlig link for å avregistrere seg i våre nyhetsbrev.

Kontaktskjema

Hvis forretningsforbindelsen tar kontakt med oss via kontaktskjema, vil forbindelsens kontaktopplysninger bli lagret i våre systemer med et samtykke.

Informasjonskapsler og Google Analytics

INNVA  bruker informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på de besøkendes maskiner. Vi bruker informasjonskapslene i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte bruken til enkeltpersoner.

Vi bruker Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles-servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Vi ber deg da om forståelse over at siden muligens ikke fungerer som den skal.

Sikring av persondata hos INNVA AS

INNVA AS deler ikke persondata med noen tredjepart. Som kunde har du rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Dersom du ønsker all informasjon slettet etter endt kundeforhold, kan du når som helst ta kontakt med oss, på post@innva.no

Kontaktinformasjon:

  • INNVA AS, Orgnr. 913 866 940
  • Epost: post@innva.no
  • Daglig leder Hans Erik Maastad hm@innva.no
  • Behandlingsansvarlig Nina Standahl ns@innva.no
  • Telefon: 976 82 623
  • Adresse: Årenga 10, 1340 Skui /PB 94, 1314 Vøyenenga