Ny daglig leder i INNVA AS

Etter seks år som daglig leder har Hans-Erik Maastad har valgt å si opp sin stilling i INNVA AS. Hans etterfølger er Salgssjef Scott Reinhard som tar over 1. mai 2021.

Hans-Erik Maastad vil fortsatt sitte i organisasjonens styre.

INNVA selger ventiler og rørdeler til VA-grossistene i Norge. Blant annet har INNVA agenturet på de velkjente Hawle-produktene. Hawle er spesielt kjent for sine innovative og enkle løsninger og høye kvalitet. I januar 2018 startet Scott som salgssjef i INNVA AS Han kjenner derfor både bedriften, produktene og VA-markedet svært godt. Scott Reinhard er 45 år gammel og har lang fartstid som salgssjef i byggebransjen. «Noe av det som lokket meg til INNVA var bedriftens grunnleggende tanke om å forenkle kundens hverdag gjennom kompetanse, kundeservice og bransjeledende kvalitetsprodukter.

Hans-Erik har bygget opp INNVA til å bli en solid bedrift med dyktige og engasjerte medarbeidere, og dette er en viktig arv å ta med seg og bygge videre på. Samtidig skal vi også se framover og utvikle INNVA videre til å møte framtiden gjennom å ha riktig produktportefølje og kompetanse for morgendagens marked. Alle våre kunder og samarbeidspartnere skal merke at vi alltid gjør vårt ytterste for å være deres foretrukne partner gjennom kompetanse, engasjement og bærekraftige løsninger med lang og problemfri levetid» sier Scott Reinhard.

Etter 33 år i bransjen venter nå nye muligheter for Maastad, men han vil fortsatt være indirekte involvert gjennom sitt styreverv i INNVA. «Scott Reinhard kjenner organisasjonen godt, samtidig som han har relasjoner til kunder og leverandører i bransjen. Jeg har stor tro på at Scott vil ta INNVA til videre vekst i et spennende marked som er i endring» sier Maastad.

«Styret er svært tilfreds med det faktum at vi har lykkes i å finne en intern kandidat, Scott Reinhard, til å etterfølge Hans-Erik Maastad som ny administrerende direktør i Innva AS. Samtidig er jeg veldig godt fornøyd med at Hans Erik har sagt seg villig til å bli med videre som medlem av selskapets styre», uttaler styreformann Gunnar Ødegård.