Nova Siria – med fokus på kvalitet i alle ledd

Helt siden 1932 har italienske Nova Siria produsert rørkoblinger i dimensjoner fra DN300 og helt opp til DN4000. Et bredt spekter av koblinger som er skreddersydd og tilpasset kundens behov og som leveres med raske/
korte leveringstider.

Les mer om produktene, Duofit, Multisize, Largesize og Multigrip.

Med nesten 100 års erfaring i ryggsekken er Nova Siria verdens ledende i sitt fagfelt, gjennom avanserte produksjonsteknologier og fokus på kvalitet i alle ledd.

Historien

Etter første verdenskrig var det et stort behov for rehabilitering av infrastrukturen i hele Europa. I kjølvannet av dette ble selskapet SIRIA grunnlagt i Torino i Nord-Italia. SIRIA står for Societa Idrotermica Razionale Industrie Affini, og produserte varme- og kjølesystemer til varmekraftverk.

Etter andre verdenskrig ble aktiviteten til Siria utvidet og spisset seg etter hvert mer og mer inn mot vannforsyningen gjennom produksjon av mekaniske rørkoblinger. Med tanke på den strategisk geografiske beliggenheten til fabrikken gikk fokuset fra 1970-tallet mer inn mot vannverkene i Nord-Italia.


I 1980 kjøpte Aldo Ferrero, som da hadde vært fabrikksjef i 30 år, selskapet, sammen med sine sønner Luigi og Mario. Selskapet endret navn til NOVA SIRIA. Fra starten av 2000-tallet ble det investert i nye produksjonsanlegg i Roletto samt gjort oppkjøp av andre selskaper for å komplementere produktspekteret og for alvor å kunne sette kursen mot eksport til hele verden. Nova Siria er nå representert i 35 land og har levert koblinger til 70 land verden over.

De produserer spennviddekoblinger og spesialprodukter opptil flere meter i diameter. Dette er italienske kvalitetsprodukter forankret i lang familietradisjon og lidenskap.

I 2015 ble Nova Siria en del av Hawle-gruppen, men selskapet ledes i det daglige fortsatt av Ferrero-familien, dvs. 3. generasjon med barnebarna Marco og Francesco Ferrero. Selskapet har i dag 82 dedikerte ansatte.

Forretningsidéen til Nova Siria

Vann er elementært i alle livsformer på denne kloden, og vann er definert som en menneskerett siden 2010 i FN. Flere millioner mennesker mangler imidlertid fortsatt tilgang til rent drikkevann den dagen i dag. Nova Siria tar sitt samfunnsansvar og leverer et viktig bidrag til trygg vannforsyning verden over gjennom produksjon av skreddersydde høykvalitetskoblinger med korte leveringstider og med bærekraft i alle ledd, både sosialt og med tanke på miljø. De er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Ta kontakt med oss i INNVA om du har spørsmål eller trenger hjelp til ditt prosjekt. Kontakt oss.

Nova Sirias nettside

Gå til Nova Siria brosjyren