INNVA aktuator for nedgraving

Produktbeskrivelse

Den intelligente aktuatoren

Innva el-aktuator er fremtidens aktuator!  Aktutoren kan benyttes hvor som helst med sin kraftfulle batteripakke. Den kan også fjernstyres og monitoreres gjennom din PC. Innva el-aktutaor er robust og tåler å stå i vann. Den kan derfor monteres på nedgravde ventiler, uten å måtte stå i kummen. Avansert teknologi som gjør din hverdag enklere!
  • For nedgravde ventiler
  • Batteridreven- kan monteres hvor som helst
  • Batteri levetid på inntil 2 år
  • Tåler frost og kan stå i vann

    3S 500 D montert under bakken

    Innva el-aktuator montert under bakken

Innva el-aktuatorer gjør monteringen av ventilene økonomisk, siden ventilene kan nedgraves. Aktuatorene har flenser i.h.t. EN ISO 5210/5211. Motoren må ikke monteres på ventilen, men kan settes enkelt på spindelforlengeren på en nedgravd ventil. Motoren monteres da på en rotasjonslåst støtteplate.

Energisparende teknologi

Innva el-aktuatorer kan betjenes ved fjernstyring blant annet med trådløs teknologi. Leveres med oppladbare batterier. Denne teknologien gjør el-tilknytningen overflødig. Batteriene har lang levetid på over 1 år.

Tilstandsbasert ventil-vedlikehold

Innva aktuatorer muliggjør objektiv inspeksjon av ventilene ved å måle tilstanden til ventilen gjennom å lese av dreiemonentene på en skjerm. Når inspeksjonen foregår, er det mulig å sammenligne den reelle statusen med mål-statusen. Hvis det ønskede nummeret på antall omdreininger er nådd, kan man regne med at riktig og tett lukking er oppnådd.

Last ned

Skriv til oss