Aktuator for nedgraving

Innva el-aktuator er fremtidens aktuator! Aktutoren kan benyttes hvor som helst med sin kraftfulle batteripakke. Den kan også fjernstyres og monitoreres gjennom din PC. Innva el-aktutaor er robust og tåler å stå i vann.

Den intelligente aktuatoren

Innva el-aktuator er fremtidens aktuator!  Aktutoren kan benyttes hvor som helst med sin kraftfulle batteripakke. Den kan også fjernstyres og monitoreres gjennom din PC. Innva aktuator for nedgraving er robust og tåler å stå i vann. Den kan derfor monteres på nedgravde ventiler, uten å måtte stå i kummen. Avansert teknologi som gjør din hverdag enklere!
Aktuator for nedgraving
  • For nedgravde ventiler
  • Batteridreven- kan monteres hvor som helst
  • Batteri levetid på inntil 2 år
  • Tåler frost og kan stå i vann

Aktuator for nedgraving
Innva el-aktuatorer gjør monteringen av ventilene økonomisk, siden ventilene kan nedgraves. Aktuatorene har flenser i.h.t. EN ISO 5210/5211. Motoren må ikke monteres på ventilen, men kan settes enkelt på spindelforlengeren på en nedgravd ventil. Motoren monteres da på en rotasjonslåst støtteplate.

Energisparende teknologi

Innva el-aktuatorer kan betjenes ved fjernstyring blant annet med trådløs teknologi. Leveres med oppladbare batterier. Denne teknologien gjør el-tilknytningen overflødig. Batteriene har lang levetid på over 1 år.

Tilstandsbasert ventil-vedlikehold

Innva aktuatorer muliggjør objektiv inspeksjon av ventilene ved å måle tilstanden til ventilen gjennom å lese av dreiemonentene på en skjerm. Når inspeksjonen foregår, er det mulig å sammenligne den reelle statusen med mål-statusen. Hvis det ønskede nummeret på antall omdreininger er nådd, kan man regne med at riktig og tett lukking er oppnådd.

Se video av hvordan aktuatoren fungerer.

Ta kontakt for mer informasjon: Jardar Windom.

Video av aktuator for nedgraving.