Hawle Synoflex

Den intelligente kuplingserien for alle typer rør

Hawle Synoflex kuplingssystem gir en høykvalitets stekkfast kobling til alle vanlige typer vannledninger. Den patenterte Hawle Synoflex serien sikrer at alle rør (stål, DCI, PE/PVC og AC) har en helt korrosjonsfri forbindelse.

 

synoflex_snitt_web

HAWLE kvalitetsgaranti

hawle-quality-warranty2-jpgFordeler ved Hawle Synoflex

 

VarigSynoflex_7974
Det anerkjente poxy pulverbelegget som er godkjent av GSK
gir en utmerket korrosjons-beskyttelse. Bolter, muttere, skiver og
låse stempler er laget av A4, høyklasse rustfritt stål.

Enkel å installere
Den unike gripe mekaninsmen gjør at gripringen raskt tilpasser seg røret.
Stram mutterne samtidig som SYNOFLEX muffen er i riktig posisjon. Grunnet bolteankeret kan boltene trekkes til med bare en
hånd. Molybden belagte bolter motvirker friksjon med mutterene og forenkler derfor  monteringen.

10 års fabrikk garanti
Hawle har lang erfaring i å lage rørforbindelser. Med 10 års kvaltet på alle Hawle Synoflex produkter skal kundene være 100% sikker på at de får unike kvalitetskuplinger.

Tilpasningsdyktig
Å improvisere i grøften er lett når du bruker HAWLE SYNOFLEX. Med en toleranse på 4 ° vinkelavvik i begge rørender, for alle typer rør og kombinasjoner, kan man enkelt koble HAWLE SYNOFLEX. De molybden belagte boltene kan også benyttes på den motsatte siden for tilstramming fra innsiden i områder hvor det er vanskelig å komme til med skiftenøkkel.

Pålitelig
HAWLE SYNOFLEX sikrer en strekkfast forbindelse for alle vanlige typer rør. Spenn-elementene holder røret godt uten å ødelegge det. Pakningen sitter tett rundt røret og skaper en god tetning. Røret vil ikke bevege seg innover ved stramming.

Kostnadsbesparende
HAWLE SYNOFLEX produkt porteføljen dekker de fleste installasjonssituasjonene. Grunnet det flexible sortimentet vil HAWLE SYNOFLEX spare deg for kostnader ved å redusere antall koblinger som det er behov for på lager.synoflex_serien

 

 

 

 

 

DOKUMENTASJON