Å elske er en menneskerett – Det betyr mer enn du tror

Pride er en påminnelse om nødvendigheten av likestilling, aksept og kjærlighet for alle, uansett kjønn, alder, seksuell orientering eller religion. Vi skulle ønske det var en selvfølge for alle, men dessverre er det fortsatt behov for å løfte dette budskapet.

Pride handler om mer enn regnbueflagg og parader. Det er en påminnelse om nødvendigheten av likestilling, aksept og kjærlighet for alle, uansett kjønn, alder, seksuell orientering eller religion. Vi skulle ønske det var en selvfølge for alle, men dessverre er det fortsatt behov for å løfte dette budskapet.

Pride-måneden feirer LHBTQ+-samfunnets historie, prestasjoner og pågående kamp for likestilling. Det er en tid for å hedre mangfold, fremme aksept og huske kampene og triumfene til de som har banet vei for en mer inkluderende verden.

Selv om vi er en forholdsvis liten bedrift, ønsker vi å skape et miljø hvor alle føler seg velkomne og verdsatt – Vi håper ansatte, kunder, samarbeidspartnere og andre alltid føler seg velkommen hos oss.

Gå til åpenhetsloven