Innva AS har startet prosessen med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift!

 

Vi er veldig fornøyd med å gjennomgå en slik prosess, og ser frem til de merverdiene dette kan gi oss på både kort og lang sikt. Vi skal aktivt bruke dette for å synliggjøre vårt miljøengasjement, noe vi også mener vil bli mottatt positivt både hos våre kunder og spennende nye medarbeidere.

Vi har ulike rutiner og tiltak som vi ønsker å følge opp i tiden fremover, og oppfordrer gjerne våre gode relasjoner til å vurdere egen miljøfokus og hvilke verdier dette kan gi dere.

Positive elementer med å bli Miljøfyrtårnsertifisert:

Økonomiske fordeler

Vi har på bakgrunn av sertifiseringen sett at vi har fått mer kontroll på energiforbruk, billigere avfallsavtaler, bedre innkjøpsrutiner og innkjøpsavtaler, lavere sykefravær med bedre HMS.

Enda bedre arbeidsmiljø

Gjennom miljøfyrtårnets HMS krav har INNVA satt opp en del interne mål hvor vi blant annet har lagt fokus på glade ansatte i fysisk aktivitet. Dette vil bidra ytterligere til et godt og sundt arbeidsmiljø.

Markedseffekt

Stadig flere i vår bransje har fokus på miljø, og ved at Miljøfyrtårn er den mest anerkjente av sertifiseringene er det en svært positiv effekt og markedsverdi å kunne bruke det i vår markedsføring.

Anbud

Det blir stadig en hardere kamp om å vinne anbud, og vi har med stor sannsynlighet økt vår oppdragsmengde i fremtiden med å være sertifisert foran andre som ikke er det.

Her finner du mer informasjon om Miljøfyrtårn.